Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

BenQ SW270C PhotoVue
Fredag den 5. juli 2019
Præcisionsværktøj til
professionel billedredigering
BenQ SW270C er en ny prækalibreret professionel billedmonitor, som understøtter HDR10. Dermed er den både velegnet til fotoredigering og til videoredigering i de nye High Dynamic Range-formater.

Benq SW270C er en 27-tommers monitor, som er specielt udviklet til billedredigering, idet den både kan arbejde med Adobe RGB, DCI-P3/Display-P3 og BenQ Uniformity Technology. Opløsningen er QHD 2560 x 1440 og man får et brugbart billed ved betragtningsvinkler helt op til 178 grader vandret/lodret. Men når man redigerer billeder vil man naturligvis i langt de fleste tilfælde vælge at sidde lige foran skærmen.

Alle SW270C skærmene kalibreres individuelt på fabrikken og leveres med sin egen kalibreringsrapport. Monitoren kan desuden hardwarekalibreres yderligere af brugeren med en farvemåler fra X-Rite eller Datacolor og Palette Master.

USB, solskærm og nem betjening

USB-C porten understøtter Thunderbolt 3 og opladning af tilsluttede enheder (op til 60 W) samt overførsel af data og lyd/videosignaler via ét og samme kabel. Den medfølgende solskærm forhindrer genskin og reducerer risikoen for, at lys fra omgivelserne påvirker farvegengivelsen. Og takket være en ny Hotkey Puck G2-fjernbetjening er det blevet endnu lettere at vælge mellem farvetilstande og andre indstillinger.

Monitoren har følgende tilslutninger: 2 x HDMI 2.0, 1 x DisplayPort 1.4, 1 x USB-C, 2 x USB 3.1, SD/MMC-kortlæser og 1 x 3,5-mm minijack lydudgang til hovedtelefoner.

BenQ SW270C har en vejledende pris på 6.790 kr inkl. moms.


Gå tilbage

BenQ SW270C PhotoVue er en ny professionel billedmonitor. Den har en opløsning på 2560 x 1440 pixels, og den understøtter HDR10. Det sidste betyder, at den også kan bruges til videoredigering i de nye High Dynamic Range-formater. Her vil det dog være en begrænsning, at opløsningen ikke matcher 4K. Klik for større billede

> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+