Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

3 og Oister
Onsdag den 17. juli 2019
30.000 nye kunder
vælger trådløst internet
I andet kvartal af 2019 har 30.000 danskere valgt at skifte til teleselskabet 3 eller det 3-ejede online brand Oister. Dermed har selskabet nu 1.387.000 kunder.

3 lancerede midt i februar "Internet til hjemmet" til privatkunderne i form af 1 TB data for 230 kr. om måneden, og samtidig kom et tilbud om 1 TB også til erhvervskunderne til kontoret eller hjemmearbejdspladsen. Oister fulgte efter i starten af marts med "Danmarks nemmeste internet".

– Vi har fortsat succes med at tilbyde vores nye bredbåndsprodukter, og det skyldes i høj grad vores plan for forbedringer af netværksoplevelsen,

siger Morten Christiansen,

som er chef for 3 i Skandinavien. – Senest målte vi, at kunderne i gennemsnit oplever en downloadhastighed på 40 Mbit/s – vel at mærke i alle landsdele. Med sådanne hastigheder kan det mobile netværk dække en stor del af danskernes internetbehov.

Godkendt resultat

3 omsatte for 641 mio kr i andet kvartal af 2019, hvoraf 438 mio kr kom fra serviceomsætningen. Dette er ni mio kr mere end samme kvartal i 2018. Driftsresultatet for 2. kvartal 2019 endte på 172 mio. kr.

– Kvartalets resultat viser, at væksten i kundebasen også aftegner sig i omsætningen. Vi ender således med et godkendt driftsresultat, som stemmer overens med, hvad vi har sat vores ejere i udsigt for kvartalet, siger Morten Christiansen.

Nøgletal fra 3's opgørelse af kundebasen i andet kvartal af 2019 (1. april til 30. juni 2019):

 • Nye kunder: 30.000
 • Samlet kundebase: 1.387.000
 • Omsætning: 641 mio. kr.
 • Serviceomsætning: 438 mio. kr.
 • Driftsresultat før afskrivninger (EBITDA): 172 mio. kr.

  Fakta om 3

  3 tilbyder mobiltelefoni og dataforbindelser via 3G, 4G og 4G+ mobilnetværk. 3's kunder er flittige brugere af data på mobilen og har i en årrække haft det største dataforbrug i Danmark. Med et tilbud om fri roaming i 64 lande via konceptet 3LikeHome ønsker 3 at være det foretrukne teleselskab for rejselystne danskere. 3 i Danmark er en del af 3 Group, som er repræsenteret i Italien, Østrig, England, Irland, HongKong, Indonesien og Sverige. 3 ejes af CK Hutchison Holdings Limited (60%) og Investor AB (40%).


  Gå tilbage

 • Stadig flere danskere vælger at skifte til teleselskabet 3 og Oister, når de har brug for mobiltelefoni og bredbånd. Det er især 3's internet til hjemmet som har drevet væksten. Klik for større billede

  – Senest har vi målt, at vores kunder i gennemsnit oplever en downloadhastighed på 40 Mbit/s – vel at mærke i alle landsdele, siger Morten Christiansen, chef for 3 i Skandinavien. – Med sådanne hastigheder kan det mobile netværk dække en stor del af danskernes internetbehov. Klik for større billede

  > Webmaster

  > Support
  > Privacy
  > Cookies
  Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+